Fælles foranstaltninger for at reducere omkostningerne ved opbevaring, men ikke for at reducere kvaliteten

Udgivelses dato:2022-06-21

reducering af lageromkostninger skal udføres under forudsætningen for at sikre de laveste samlede logistikomkostninger og ikke reducere virksomhedens samlede servicekvalitet og målniveau. FIFO er et af kriterierne for lagerstyring. Det sikrer, at lagringsperioden for hver lagret vare ikke er for lang, og risikoen for opbevaring reduceres.


2. Forøg opbevaringstætheden og anvendelsen af ​​lagringskapaciteten. Dets hovedformål er at reducere investeringerne i opbevaringsfaciliteter og øge udnyttelsesgraden for enhedsopbevaringsområdet for at reducere omkostningerne og reducere jordbesættelsen.


3. Effektiv opbevarings- og placeringssystem vedtages for at forbedre effektiviteten af ​​lageroperationer. Betydningen af ​​lagringssted er placeringen af ​​det lagrede objekt. Hvis positioneringssystemet er effektivt, kan det spare meget tid på at søge, opbevare og fjerne, forhindre fejl og lette lagerbeholdningen. Lagringsstedssystemet kan styres af avancerede computere eller ved generel manuel styring.


4. Brug effektiv indsamlings- og lagermetode til at forbedre vanskeligheden ved lagerdrift. Overvågning af mængde og kvalitet af opbevaringsmaterialer er befordrende for at mestre den grundlæggende situation med lager og også befordrende for videnskabelig kontrol med lagerbeholdningen. I den faktiske operation vilnogle fejl gøre regnskaberne inkonsekvente. Det ernødvendigt at forstå den faktiske opbevaringssituation i tid ognøjagtigt, tjekker ofte konti med kontokortet for at sikre integriteten af ​​lagringsmaterialerne. Dette er vigtigt for manuel styring eller computerstyring. Derudover er regelmæssig overvågning også et vigtigt arbejde med at detektere status for de varer, der er gemt.


5. Fremskynd omsætningen og øg output fra enhedsvolumen. Det vigtige spørgsmål om opbevaringsmodernisering er at ændre den statiske opbevaring til dynamisk opbevaring, og den hurtige omsætning bringer en række fordele: hurtig reserve, høj kapitaleffektivitet og små vareskader, stigning i lagergennemstrømning, lavere omkostninger og så videre. Specifik praksis som brugen af ​​enhedsindsamling og opbevaring, etablering af et hurtigt sorteringssystem, er befordrende for realiseringen af ​​hurtig fremad, hurtigt ud, stort ind og ud.


6. Tag en række operationer for at genoplive aktiverne. Indgangen til opbevaringsfaciliteter og -udstyr kan kun få fordelen ved fuld brug, og det vil kun øge omkostningerne, hvis det ikke bruges eller kun lav effektivitet. Varehousingsvirksomheder bør træffe rettidige beslutninger og drage fordel af forskellige måder at leasing på, låntagning, salg og så videre til at genoplive disse aktiver og forbedre udnyttelsesforholdet for aktiver og udstyr.


7. Styrke arbejdsstyring. Løn er en vigtig del af lageromkostninger, og den rationelle brug af arbejdskraft er det grundlæggende princip for sygeplejepersonalets løn. Kina er et land med arbejdsfordele, og dets løn er relativt lave. Imidlertid er effektiv styring af arbejdskraft, at undgå overdreven, arbejde hårdt eller ineffektivt også et vigtigt aspekt af omkostningsstyring.


8. Reducer omkostningerne ved ledelsen. Ledelsesomkostninger er omkostningerne og omkostningerne ved forretningsaktiviteter og styringsaktiviteter, herunder styringsgebyrer, forretningsgebyrer, transaktionsomkostninger og så videre. Denne form for omkostningsstyring bør styrkes for at reducere unødvendige udgifter og reducere omkostningerne. Det ernødvendigt at styrke styringen,når udgifterne til styring og ledelse ofte ikke genererer direkte fordele og afkast, og kan ikke afskaffes helt.


wor er specialiseret i at producere forskellige palle rack, cantilever rack, Medium Duty Rack, Mezzanine og Platform, Slidsed Angle -hylder, skubbestativ, Longspanrack, Rivet Rack, Drive in Rack, Carton Flow Rack, Stacking Rack og andet relateret lagerudstyr.


Wellelor Strictly Inclements ISO9001 , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 og RMI -standard i alle operationer. WELFOR tilbyder en bred vifte af produkter til at imødekomme al din ordreopfyldelse

Materialehåndteringsbehov: Pallet Rack og Cantilever Rack. Uanset om du ønsker at udfylde et helt lager, eller du har brug for et enkelt udstyr, har Welfor en løsning til dig.

&

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top