Klassificering af batterikeller i lithiumbatteripakker

Udgivelses dato:2023-06-03

with den hurtige udvikling af lithiumbatterier bliver konkurrencen stadig sværere. Kenlig vedtager brand-new a-grade celle, og vi insisterer altid på at give kunderne de bedste og mest pålidelige batterier. Kenlig fremstiller kun de bedste batterier!

20210930142259_44618.jpeg
in Produktionsprocessen for lithiumbatterier, der er mange kvalitetsfaktorer for batterier, der fører til forskelle mellem dem. Producenter klassificerer celler i klasse A, B og C i henhold til kvalitetsstandarder og priser dem i overensstemmelse hermed. Ladnu' s udforske forskellene mellem lithiumbatterier sammen!

1) a-grade -celle henviser til batterier, der opfylder denationale standarder eller over tekniske krav i alle parametre og ikke harnogen abnormiteter. Specifikt kan kapaciteten, størrelsen, intern modstand og andre parametre opfylde standarden, og batteriet med fremragende ydelse defineres som et batteri i klasse A. Energilagringsbatterier ved hjælp af a-grade batterier har en længere cyklus levetid,normalt større end 6.000 cyklusser, og har højere sikkerhed.

2) klasse B -celle er batterier, der ikke opfylder dennominelle kapacitet, intern modstand højere end den specificerede værdi, udseende, ydeevne og andre genstande, der ikke opfylder standarden under produktionsprocessen. Disse celler er kendt som klasse B -celler og sælges til en lavere pris. Blandt alle parametre for battericellerne kaldesnogle celler, der ikke opfylder a-level -standarden, b-level -celler.

3) Cykluscellen henviser til lithiumjernfosfatkraft lithiumbatteri, der bruges i Køretøjer. Efter kapacitetennedbrydes til mindre end 80%, bruges batteriet i scenarier såsom backup -strøm og energilagring til kommunikationsbasestationer.

if, du vil vide anden viden om lithiumbatterier, fortæl os i beskeden og følg os. Vi vil dele mere viden om lithiumbatterier.

1634257816291662.jpeg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Kenliger New Energy (Guangdong) Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top