Katodisk beskyttelse af bunden af ​​opbevaringstanken

Udgivelses dato:2022-02-11

-Ma jordkorrosion tank fundament er hovedsagelig sammensat af sandlag og asfaltsand, og tankens bundplade er placeret på asfaltsandfladen. På grund af veksling af fuld belastning ognejload i tanken, er indflydelsen af ​​temperatur og grundvand om vinteren og sommeren, revner på asfaltsandlaget, hvilket får grundvandet til at stige tæt på tankens bundplade og forårsage korrosion.

-When Temperaturen af ​​olietanken er høj, grundvandet omkring tankbunden fordampes, hvilket øger saltkoncentrationen og øger korrosionsgrad. Oxygenkoncentrationsforskellen Batteri Korrosionstank Bundplade og sandfond er ikke i god kontakt, hvilket er let at producere iltkoncentrationsforskel. For eksempel, sammenlignet med fuld belastning ognej-load, vil dårlig kontakt R forekomme undernejload tilstand. På grund af forskellen mellem luftpermeabilitet mellem tankens periferi og tankcentret vil oxygenkoncentrationsforskellen også blive forårsaget. På dette tidspunkt vil den centrale del blive anode og blive korroderet.

-the anti-corrosion belægning på bundpladens bundflade skal svejses, og belægningen af ​​belægningen kan ikke beskadiges under svejsning , og den effektive anti-ncorrosionstid for belægningen ernødvendig for at være lang.

IF-katodisk beskyttelse er ikke anvendt, uorganisk zink-rig belægning foretrækkes. Den har fremragende varmebestandighed, aldrende modstand, stærk vedhæftning, fremragende hårdhed og slidstyrke, opløsningsmiddelresistens og rustbestandighed. Malingsfilmen har katodisk beskyttelse virkning. Det tilhører vand-based coating, som er ikke-toxic og lugtfri, enkel i konstruktion ognem at bruge.

due til ringstrålerens barriere, kan kantpladen det blinde område af katodisk beskyttelse . Efter at tanken er fyldt med olie, er kantpladen lidt upwarped, og regnvand er let at strømme ind i kløften mellem kantpladen og fundamentet.

in bestilling for at forhindre regnvand i at komme ind i kløften, asbest Rope bruges generelt til at fylde hullet, og derefter anvendes vandtæt lim og glasfiberdug til forsegling. Ulemperne ved denne behandlingsmetode er meget store, og kan ikke spille en god vandtæt rolle.

-struktur af"cutting det udsatte hjørne af ringstråle og svejse en cirkel af rund stål udenfor og under kantpladen"kan også vedtages. Den specifikke metode er at skære det eksponerede hjørne af ringstråle, svejses en cirkel på D6 rund stål ved den ydre ognedre kant af kantpladen til den indbyggede opbevaringstank og forsegle og fylde svejsestillingen med vandtæt tætningsmiddel efter svejsning. Denne struktur kan effektivt styre vandet, der kommer ind i kløften mellem kantpladen og fundamentet, reducere vandakkumuleringen forårsaget af kantpladen, og konstruktionen er praktisk, og effekten er god.

Handong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en højtech virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titaniumbelagt anode, hovedsagelig tilvejebringelse af katodisk beskyttelse teknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top