Markedet for handel med kulstof, der officielt åbnes i Kina

Udgivelses dato:2021-01-06

Landets vigtigste miljøinstrument og -39 har offentliggjort tre nøgledokumenter, der er nødvendige for det nationale marked for handel med CO2, som det har fremmet, hvilket betyder, at markedet er trådt i kraft.


I tirsdags offentliggjorde Ministeriet for Økologi og Miljø en foreløbig forordning om forvaltning af kulstofhandel.Forud for dette offentliggjorde den en handlingsplan for tildelingen af CO2-emissionskvoter i 2019-2020 til elproduktionssektoren og en liste over 2,225-virksomheder, der ville få tildelt emissionskvoter i dec 30.


Disse dokumenter markerede det forhold, at Kinas og 39’s nationale CO2-marked har åbnet sig for forretninger i henhold til Miljøforsvarsfonden og -39’s China-program.


" Den officielle drift af Kinas og dets nationale marked for handel med CO2, der er verdens største, er en af de mest spændende nyheder i det seneste år, " Zhang Jianyau, grundlægger og leder af programmet, sagde.


Kulstofhandel er processen med at købe og sælge tilladelser til at udsende kuldioxid eller andre drivhusgasser.Hvis en virksomhed begrænser sine egne drivhusgasemissioner betydeligt, kan den sælge overskudstilladelser på CO2-markedet.Hvis den ikke er i stand til at begrænse sine emissioner, skal den købe ubrugte tilladelser fra andre virksomheder.


De to dokumenter, der blev offentliggjort sidst i sidste år, betyder, at de 2,225-elværker, der så deres CO2-emissioner fra Jan 1, 2019 til slutningen af 2020, kan være mere vidtgående end deres samlede gratis tildeling af tilladelser på markedet, sagde han.


Den forordning, der blev offentliggjort i tirsdags, om, at virksomheder kunne bruge Kina Certificerede Emissionsreduktioner, som genereres inden for Kina Greenhouse Gas Frivilligt Emissionsreduktionsprogram, som modregningskreditter.Men virksomhederne må kun anvende de certificerede emissionsreduktioner til at udligne 5 procent af de tilladelser, de skal købe.


Markedsbaseret metode for kulstofhandelsværdier omkostningseffektivitet og afhænger af en reduktion af emissionerne, når omkostningerne er mest venlige.


De virksomheder, der har lavere omkostninger ved at reducere emissionerne, er normalt de største støttemodtagere under mekanismen.Det forventes, at samhandelsmekanismen samtidig med at reducere emissionerne giver økonomiske incitamenter, der bidrager til yderligere at nedbringe CO2-reduktionsomkostningerne.


Li Gao, leder af ministeriet og ministeren for klimaændringer, og 39; s Climate Change Department, sagde på en nyhedskonference i tirsdags, at på trods af det nationale marked i øjeblikket kun omfatter elproduktionssektoren, har der været forberedelser til at udvide den til andre sektorer, der er de største udledere.


Ministeriet havde indsamlet og arbejdet med verifikation af CO2-emissionsdata fra over 7,000-virksomheder i forskellige sektorer fra 2013 til 2019.


" Arbejdet har lagt et meget solidt grundlag for at udvide det nationale marked fra elproduktionssektoren til andre sektorer i det næste skridt. " Det sagde Li.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top