Fastgørelses- og udlagringsprocessen for lukkere

Udgivelses dato:2020-06-10

        Som en almindelig del i dagligdagen bruges fastgørelsesmidler vidt. Kvalitet spiller en nøglerolle i brugen af ​​fastgørelsesmidler. Burr vil direkte påvirke kvaliteten af ​​fastgørelsesmidler. Hvordan dannes fastgørelsesborer? Hvordan slipper du af med denne burr? Litian Hardware Fasteners fortæller dig de relaterede problemer baseret på erfaring.


Hvad er fastgørelsesboringer?
Burr er en lille ting, men det påvirker direkte produktets kvalitet, hvilket får et godt produkt til at ligne en " defekt produkt. " Fastgørelsesborer er mikroskopiske metalpartikler på fastgørelsesoverfladen, som vi kalder borer.


Hvordan dannes fastgørelsesborer?
Når der fastgøres et fastgørelsesmiddel under skæring, slibning, fræsning og anden lignende chipbehandling.


Metoder til fjernelse af burrer af fastgørelsesmidler
For at forbedre fastgørelseselementets ydelse og levetid er det nødvendigt at fjerne spændebåndets burr, før du tager fastgørelsesorganet i brug. Fastgørelsesmidler er ofte anvendte dele i mekanisk udstyr, og er også vigtige dele, så overfladen, skarp vinkel og kant har brug for at opnå ekstrem høj metalrenhed. De vigtigste måder at fjerne burr er: traditionel mekanisk proces, slibning, polering og andre processer med forskellige grader af automatisering.


En kemisk proces kan også bruges til at fjerne fastgørelsesorganets bror, så kvaliteten af ​​fastgørelsesorganet kan sikres bedre, og fastgørelsesorganet kan dræbes i flere containere efter tur, hvoraf den ene indeholder CULLYGRAT-opløsning. Den enkle blødgøringsbehandling fjerner alle burrs, gør overfladen på emnet glat og glat og giver uovertruffen høj kvalitet til brugerne. CULLYGRAT er ikke kun miljøvenlig, men sparer også en masse produktions- og personaleomkostninger.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top