Kort introduktion til gennemsigtig holografisk LED -skærm

Udgivelses dato:2023-05-23

transparent holografisk skærm er enny teknologi, der bruges til at vise billeder og tekst. Det er forskelligt fra almindelige skærme og skærme, idet det viser billeder og tekst på en gennemsigtig skærm med en synlig gennemsigtighed på mere end 90%, så andre objekter kan ses bagud for at opretholde rumlig koordinering og integritet. Det kan vise 2D -billeder såvel som 3D -animationer og kan udsende billeder over lange afstande ved hjælp afnaturligt lys.

transparente holografiske skærme er mulig Billeder til 2D -billeder og viser dem på en 2D -overflade ved hjælp af LED'er for at opnå høj opløsning."" 

a gennemsigtig holografisk skærm har mange fordele. For det første har det så høj gennemsigtighed, at det føles som om der ikke ernogen skærm, og det har også høj farvenøjagtighed og høj opløsning for alle slags komplekse anvendelser. Derudover kan det forene baggrunden, mennesker og genstande, så det forekommer merenaturligt i det samlede miljø, som også er en stor forskel fra almindelige skærme.

 

due til den Over fordele bliver gennemsigtige holografiske skærme mere og mere populære, som kan bruges i uddannelses-, offentlig visning, underholdning og kommercielle applikationer. For eksempel kan det bruges til at vise 3D -grafik og billeder, understøtte folk til at gennemse information og hjælpe dem med bedre at forstå koncepter; Kan også bruges til reklamedisplay, udstillingsdisplay og så videre.

 

therefore, gennemsigtig holografisk skærm er uden tvivl en meget vigtignye teknologi, der kan maksimere fordelene ved skærm i kulturen, Underholdning, økonomi, uddannelse, medicinske og andre områder for at give brugere og forbrugere værdifuldt indhold. I fremtiden vil gennemsigtige holografiske skærme blive mere og mere populære og bruges i et stort antal applikationsscenarier, hvilket giver en lykkeligere forbrugsoplevelse for forbrugere over hele verden. Forespørgsel til os!

creativeinnovativeinspiration

3dholographic

led skærmn##

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd

Jobtitel: Director

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-769-23668012

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15322832326

Internet side: hanshengled.danb2b.com

Adresse: Rm901,D1,TianAn Cyber Park,NanCheng, Dongguan City,GuangDong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top