Atmosfærisk korrosion af olie- og gasledninger

Udgivelses dato:2022-06-21

pipeline metaloverflade udsat for atmosfæren på grund af rollen som vand og iltskader, kendt som atmosfærisk korrosion. Årsagen er, at der er vanddamp i atmosfæren, der kondenserer på metaloverfladen for at danne en vandfilm. Denne slags vandfilm opløser gas og andre urenheder i atmosfæren, fungerer som en elektrolyt og forårsager elektrokemisk korrosion på metaloverfladen.

den korrosion af metaller i atmosfæren er ikkenedsænket i en stor mængde af Elektrolyt, så korrosionsprocessen er forskellig fra den komplettenedsænkning af metaller i elektrolytten. Egenskaberne ved korrosionsprocessen er, at det flydende lag på metaloverfladen er meget tynd, modstanden er meget lille, og ilt i luften kan leveres kontinuerligt, så den katodiske proces er hovedsageligt iltdepolarisering. På samme tid på grund af det tynde flydende lag på metaloverfladen er metalprocessen, der bevæger sig mod ionanoden, langsom, og ionkoncentrationen øges, og ilt passerer gennem vandfilmen for at passivere anoden. Derfor hindres anodeprocessen i en vis grad og bliver det vigtigste kontroltrin i korrosionsprocessen. Når væskelaget på metaloverfladen er tyk og iltindløbet blokeres, styres korrosionen hovedsageligt af den katodiske proces.

due til påvirkning af atmosfæriske forhold, metalkomposition, overfladeform, orientering, orientering, orientering, Dråberstrøm, arbejdsvilkår og andre faktorer, korrosionsadfærd og korrosionsmodstand af metaller i atmosfæren er ganske forskellige. Foruden forurenende stoffer er de vigtigstenaturlige faktorer, der påvirker atmosfærisk korrosion, klimaforhold. I mangel af vand er korrosionseffekten af ​​mange forurenende stoffer meget lille, mennår den relative fugtighed er større end 80%, vil korrosionshastigheden stige hurtigt. Derfor er overfladen af ​​overhead -rørledningen lagt i grøft eller vådt miljø let at blive korroderet.

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en høj-tech -virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ​​MMO fleksibel anode , ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. Tlf: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top