Antikorrosionsforanstaltninger for trykfartøjer i industrien

Udgivelses dato:2022-08-03

pressure -fartøj spiller en vigtig rolle i den kemiske produktion. På grund af påvirkningen af ​​driftsbetingelser som medium, temperatur og tryk vil trykbeholderen give skader og korrosion på grund af påvirkningen af ​​driftsbetingelser, såsom medium, temperatur og tryk. På grund af metalkorrosion påvirkes dennormale drift af systemet i faktisk produktion alvorligt. Derfor er det meget vigtigt at beskytte korrosionen af ​​trykbeholdere i kemisk produktion.

den korrosionsfænomen metal skyldes hovedsageligt legeringen, metal og urenhed indeholdt i metal af støbningstrykkar. Disse interne faktorer interagerer med ekstern temperatur, opløsningskoncentration, tryk og væskestrømningshastighed under betingelse af kompleks interaktion. Metallet vil blive korroderet. Først og fremmest skal de kemiske egenskaber ved selve metallet overvejes. Nogle metaller med aktive kemiske egenskaber er lette at blive korroderet. Gennem en masse forskning og sammenligning såvel som resuméet af produktionsoplevelsen er korrosionshastigheden for trykbeholder tæt knyttet til mængden af ​​legering, der er indeholdt i det, og urenhederne i metallet vil fremskynde korrosionshastigheden.

in tilføjelse, metaltilstanden og krystalformen på overfladen af ​​trykbeholderen har en stor indflydelse på korrosionen af ​​karret. Jo glattere overfladen af ​​karret er, jo mindre vil korrosionen tværtimod være let at blive korroderet; Tilsætning af oxidfilm på overfladen af ​​karret kan forbedre karrosionen af ​​karret.

there skal være en masse ætsende stoffer i kemisk produktion, såsom syrer, alkalier og salte, inklusive vand og ilt, som udgør det ydre miljø for trykfartøjer.

metal materialer har et vist interrate af modstand mod ætsende medier. Derfor er detnødvendigt at overveje den kemiske sammensætning af det eksterne miljømedium og koncentrationen, type, pH -værdi af mediet såvel som fugtighedsindholdet, iltindhold og urenhedsindhold i mediet.

Corrosion -hæmmer kan effektivt bremse forekomsten af ​​korrosionsfænomen og reducere graden af ​​korrosion med høje økonomiske fordele og anticorrosion -effekt. Det er en af ​​de mest effektive og vidt anvendte teknologier til forbedring af korrosionsmodstanden for trykbeholdere. Korrosionsinhibitor er i det væsentlige en slags kemisk blanding, som effektivt kan bremse eller endda forhindre forekomsten af ​​korrosion efter at have været påført på metaloverfladen. Den generelle dosering af korrosionsinhibitor er et par dele pr. Million,nogle øges til et par tusinde procent og i henhold til forskellige krav inogle tilfælde til et par procent. I henhold til den faktiske anvendelse kan det konkluderes, at tilføjelse af en lille mængde af den kemiske blanding i metalmaterialet effektivt kan reducere eller reducere mediets korrosionsgrad til metallet tilnul, og samtidig holde de fysiske egenskaber ved Den uændrede metal.-

den elektrokemiske beskyttelsesmetode er baseret på det elektrokemiske princip i metaludstyr for at træffe foranstaltninger for at få det til at blive katoden i korrosionsbatteriet for at forhindre eller reducere metalkorrosion. Der er to slags offeranodemetode og ekstern strømmetode. Offeranodemetoden bruger metallet eller legeringen, hvis elektrodepotentiale er lavere end det beskyttede metal i trykbeholderen som anoden og fastgør det på det beskyttede metal til at danne korrosionskorrosionselektrode, beskyttet metal som katode. Aluminium, zink og deres legeringer bruges ofte som offeranodematerialer. Denne metode bruges ofte til at beskytte forskellige metaludstyr og komponenter i industrielt vand og for at forhindre korrosion af gigantisk udstyr såsom olietanke og olierørledninger. Den påførte strøm er at bruge det beskyttende metal som katoden på et andet batteri og forbinde med den ekstra elektrode gennem vejen for yderligere batteri. Under virkningen af ​​ekstern direkte strøm kan det beskyttede metal beskyttes effektivt. Denne metode bruges hovedsageligt til at beskytte metallet i jord og flodvand mod eksternt miljøkorrosion.

shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. er en højtech -virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester.- 

tel:86 17568010262+,05393712117.-


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top