Overtræk mod fingeraftryk på rustfrit stål

Udgivelses dato:2020-06-15

Anti-fingeraftryk rustfrit stål henviser til det rustfrie stål belagt med en gennemsigtig farveløs eller lysegul nano-metalpolymerkompositbelægning, der fast sammen med rustfri ståloverflade efter tørring for at danne en gennemsigtig fast beskyttelsesfilmafdækning. Fingeraftryksresistent proces stammer fra Japan for at imødekomme behovene i produktion af husholdningsapparater, det øger udseendet af metalplader og forhindrer folk i at røre ved overfladen af ​​disse plader for at efterlade fingeraftryk, olie, sved, støv og så videre for at få den til at miste glans .


Anti-fingeraftryksbehandling er ikke, at fingeraftrykket ikke vil blive trykt på overfladen af ​​det rustfrie stål, men fingeraftrykssporet er lettere end almindeligt rustfrit stål og relativt let at håndtere og forbliver ikke pletter. Generelt opnås det efter slibning, tegning, polering, spejl, titanium / kobberbelægning og anden forarbejdning til den stålfri stålplade   og spole.

Virkningen af ​​anti-fingeraftryk afhænger af belægningens tykkelse. Jo tykkere belægning, desto bedre er anti-fingeraftrykseffekten af ​​rustfrit stål. Men for tyk belægning dannes orange dermatoid korn i den rustfrie ståloverflade, der påvirker udseendet. Generelt set, jo større overfladespænding, desto lettere er det at klæbe til andre genstande, anti-fingeraftryksbehandling er at reducere spændingen på metaloverfladen gennem belægningen. Kompositbelægningen er 1-10 mikrometer tyk og indeholder siliciumdioxid, hvilket kan ændre den oprindelige reflektivitet og høje spredningsegenskaber af rustfrit stål.


Fordelene ved behandling af fingeraftryk

20200406214510d125e30d468d4a3894cb31581464b7e9.jpg

God udseende: Anti-fingeraftryk rustfrit stål er superbestandigt over for fingeraftryk og anti-forurening ydeevne. Det er ikke let at overholde fingeraftryk, støv og andre forurenende stoffer, rustfrit stål med en bedre overflade end almindelig metalbelægning, som bevarer den metalliske struktur, forlænger møbelets levetid og reducerer rutinemæssig vedligeholdelse.

Høj hårdhed: Disse anti-fingeraftryk hydrofobe belægning har en meget god hårdhed, der kan beskytte metaloverfladen ikke let ridser, skrælning og bliver gul.

Fremragende anti-rust evne: Rustfrit stål uden fingeraftryk har en fremragende anti-rust ydeevne, kan effektivt forhindre erosion udefra og forlænge levetiden på hjemmeapparatet meget.

 

Fingeraftryk-fri   rustfri stålplade   har været vidt brugt i elevatorer, sikkerhedsdøre, bilindretning, hotelindretning, husholdningsapparater, rumfartsudstyr, medicinsk udstyr, belysning, møbler og så videre. Testen fandt, at der var en stor forskel mellem anti-fingeraftryksdelen og den ikke-anti-fingeraftryksdel i beskyttelsen mod den samme ydre forurening af de samme rustfrie stålplader / plader, og den tidligere brugstid er meget længere end sidstnævnte.



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Export Department

Firma Telefon: +86 18920150762

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18920150762

Internet side: tjdecho.danb2b.com

Adresse: RM2401,8# BUILDING, JINGLI ROAD,BEICHEN DISTRICT, TIANJIN,CHINA

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top