Analyse af principperne om lægemiddelemballage materialevalg til dig

Udgivelses dato:2022-04-20

Materialet i lægemiddelemballagen, der anvendes til lægemiddeltabletter, er i direkte kontakt med lægemidlet, så det tilhører en klasse af lægemiddelemballage. Medicin er en særlig vare, hvis virkning og kvalitet er direkte relateret til mennesker' s sundhed og sikkerhed. Emballeringsmaterialerne og de anvendte strukturformer skal sikre effektiviteten af ​​narkotika og spiller også en rolle for at sikre pålideligheden og bekvemmeligheden af ​​narkotikamisbrug. Derfor er det som en farmaceutisk producent,når SELECt ing emballage materialer, ernødvendigt at forstånogle egenskaber og egenskaber ved emballagematerialer og containere for at kombinerenogle specielle krav tilnarkotika og vælge farmaceutiske emballagematerialer rimeligt og Nøjagtigt.


Plastic flaske emballage


the største funktion af medicinske plastflasker er, at de er lyse i vægt, ikke let at bryde, rent og smukt og kan være Anvendes direkte af farmaceutiske producenter uden rengøring og tørring. Nogle af dens tekniske indikatorer og et stort antal data viser, at dets kemiske resistens, vanddamppermeabilitetsmodstand og tætningsydelse er fremragende, og det kan helt skjold og beskytte de indeholdte lægemidler inden for gyldighedsperioden.


-

There er høje
densitetspolyethylenflasker (HDPE), polypropylenflasker (PP), polycarbonatflasker (PC) og polyesterflasker (PET) i de anvendte materialer. I begyndelsen af ​​1990'erne blev blæsestøbning flasker udviklet i udlandet. Dennye materiale polyethylennaphthalat (Pen) plastflaske, dens egenskaber er bedre end kæledyr, den har høj styrke, god varmebestandighed, UV-modstand, fremragende barriere egenskaber til kuldioxidgas og ilt, kemisk modstand, det er mere udbredt end KÆLEDYR. Pen materiale er enny type polyesterharpiks aktivt udviklet i ind-og udland i de seneste år, og det er også et glimrende materiale til farmaceutisk plastflaskeemballage.


due til de mange specifikationer for medicinske plastflasker , små snesevis af milliliter, store tusindvis af milliliter,nogle farveløse,nogle gennemsigtige, forskellige farver, forskellige former og mange kategorier. I lyset af det fantastiske plastikflaskemarked, som en farmaceutisk producent, bør følgende principper forstås,når der vælges plastflasker:

1Choose den vigtigste råmateriale og hjælpeformel af plastflaske

---The produktstandarder for henholdsvis faste plastflasker fastsætter de gældende hovedråvarer, og skal opfylde kravene til ikke-ntoxicitet og ingen ejendommelig lugt. Da der er mange typer af de vigtigste råmaterialer, der er tilgængelige for udvælgelse, er detnødvendigt at vælge de omfattende egenskaber af råmaterialerne. Generelt anvendes høje

densitetspolyethylen- og polypropylenflasker til tabletter. Hvis gennemsigtighed er påkrævet, kan PET-flasker anvendes. Hvis lægemidlerne har brug for højere barriereegenskaber, anvendes lys

Blocking og uigennemsigtige, brune PET-flasker. De bedre barriereegenskaber er Pen-flasker. Flydende doseringsformer anvender generelt polypropylenflasker eller polyesterflasker som de vigtigste råmaterialer.

2 Tætheds- og vanddamppermeabiliteten af ​​flaskehuset og hætten Dampgennemtrængelighed er to vigtige tekniske indikatorer for medicinske plastflasker, og de spiller en afgørende rolle i afgiftens stabilitet.


3 plastflaske produktkvalitetsstandarder


the Kvaliteten af ​​produktet kan bedømmes ud fra producentens produktkvalitetsstandard. Farmaceutiske plastflaskefirmaer bør formulere corporate standarder, der er strengere endnationale standarder og industristandarder.


4 kvalitetssikringssystem


auditing leverandører er blevet en væsentlig del af køb af plastik flasker. Gennem revisionen er det muligt at foretage en omfattende og korrekt vurdering af produktionsanlægget


39; s software og hardware faciliteter, teknisk udstyr og omfattende kvalitetsniveau.

&#

5 stabilitet og kompatibilitet af opladning i plastflasker


Valg af plastflasker, især udvælgelsen af ​​nye plastflasker (ellernye materialer ognye processer) tilnye lægemidler, bør først udføre en opladningstest for at undersøge stabiliteten af opladningen og kompatibiliteten mellem plastflasken og lægemidlet. Penetration, opløsning, adsorption, kemisk reaktion og denaturering af lægemidler og plastflaske materialer skal bestemmes gennem videnskabelig test.




\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Beifan Packaging Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Beifan Packaging Co., Ltd.

Firma Telefon: +86 18625618506

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18625618506

Internet side: epcarton.danb2b.com

Adresse: Shaputou Beifan Packaging Co., Ltd., Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top