En introduktion til inkubatoren

Udgivelses dato:2023-05-18

use af inkubatoren:

incubatorer kaldes også biokemiske inkubatorer eller bakterielle inkubatorer, skimmelsinkubatorer, mikrobielle inkubatorer, biokemiske forminktatorer og fuldt automatiske biokemiske inkubatorer.n

Inkubatoren er velegnet til dyrkning og konservering af bakterier, forme, mikroorganismer og vævsceller; Plante dyrkning og avlseksperimenter; enzymologi og enzymteknisk forskning; Bevaring og test af biologiske produkter, medikamenter, vacciner, blod og forskellige prøver. Ideel eksperimentelt udstyr til produktions- og videnskabelige forskningsafdelinger såsom medicin, landbrug, skovbrug, miljøvidenskab, dyrehold og akvatiske produkter.

incubator 01.jpg

incubator -funktioner:

Strukturen af ​​inkubatoren er lavet af højquality rustfrit stålforing, hul glas og polyurethanskum bruges som isoleringsmateriale, der har god varmebeskyttelse, let vægt og smukt samlet udseende . Kontrolsystemet vedtager mikrocomputerkontrol og digital display, som ernøjagtig og intuitiv, med høj præcision og praktisk og pålidelig temperaturjustering er der lys til let observation. I lysinkubatoren kan lyset være stærkt eller svagt; Den konstante inkubator for temperatur og fugtighed kan også være konstant fugtighed. Kølesystemet er en høj quality fuldt lukket kompressor med stor kølekapacitet og lav støj. Kassen er udstyret med en højqual fan -enhed til at tvinge luftkonvektion og gøre temperaturfordelingen mere ensartet.---

incubator (13).jpgi

ncubator Instruktioner:1. Tænd for strømmen, luk strømafbryderen, strømmen på hele maskinen, og strømindikatorlyset i kontakten er tændt.

2. For indstillingen for temperaturstyring henvises til manualen til den intelligente digitale temperaturcontroller.

3. Hvis der kræves belysning, skal du tænde for belysningskontakten.

4. Denne inkubator har en breakpoint -beskyttelsesfunktion og en forsinkelsesfunktion på cirka et og et halvt minut. Efter kompressoren stopper, tager det cirka et og et halvt minut at starte igen.

incubator (14).jpg

incubator Vedligeholdelse:

1. Inkubatorens skal skal være pålideligt jordet.

2. Inkubatoren skal placeres i et køligt, tørt, godt

ventileret sted væk fra varme og sollys. Placer det stabilt for at forhindre vibrationer og støj.

-3. For at sikre den effektive varmeafledning af kondensatoren skal afstanden mellem kondensatoren og væggen være større end 100 mm. Der skal være 50 mm clearance på siderne af inkubatoren og mindst 300 mm clearance på toppen af ​​indkapslingen.

4. Når inkubatoren transporteres, repareres og vedligeholdes, skal du undgå kollisioner, ryste og vibrationer; Den maksimale hældning er mindre end 45 grader.

5. Inkubatoren fungerer pludselig ikke, kontroller, om sikringsrøret (bag inkubatoren) er udbrændt, og kontroller strømforsyningen.

6. Når inkubatoren fungerer i køling, er det ikke passende at gøre forskellen mellem temperaturen i inkubatoren og omgivelsestemperaturen større end 25 grader.

incubator (16).jpg

TIPS: Da inkubatoren konstant opgraderes, er inkubatorbilledet kun til reference, detaljerede e -mail -konsultation! Flere kvalitetsprodukter glæder dig over din konsultation!

incubator (15).jpg


dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.

testing instrumentafdeling er hovedsageligt engageret I forskellige laboratorieforsyninger og testinstrument Høj

precision videoprojektor, caster tester, faldende boldtester, faldende sandmåler, 90degree skrælstyrke tester, ridsemodstandstester, slibetester, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, specifik tyngdekraftsmåler, infrarødt termometer, viskeleter, tykkelse Meter, dybdemåler, analytisk balance, calipers, feeler gauge og andre instrumenter og udstyr er tilgængelige. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation:-----

 website: https:Runzhi company products (6).jpgwww.instrumentvip.com

ov

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top