Fordele og ulemper ved fengshengyuan indlejret cylindrisk drypvandingsrør

Udgivelses dato:2020-07-31

Drip kunstvandingsrør er en slags plastprodukt, der bruger plastrør til at sende vand (flydende gødning eller pesticider osv.) til roden af afgrøder til lokal kunstvanding gennem den cylindriske trykudligning, der drypper på kunstvandingskapillaren.


Vigtige kunstvandingsprodukter i drypvandingssystem med drypvandingsrør, i henhold til kravene i efterspørgslen efter afgrødevand, gennem lavtryksnettet og udlederen (dryp-vandingspipe emitter) installeret på kapillarrummetvandet og næringsstofferne, som afgrøden har brug for, hældes ned i jorden på roden af afgrøden jævnt og langsomt.Man undgår lækage, fordampning og affald i forbindelse med transport af vand og gødning, og vandet og gødningen kan spares i videst muligt omfang, og omkostningerne kan reduceres.


(1)   Fordele ved drypvandingsrør:

1.Sprøjtvandingsrøret er let i vægt og let at arrangere og samle i marken.


2.Afstanden mellem drop-hoveder kan justeres efter brugernes behov.


3.Drivvandingsrøret har god mekanisk styrke og er let at lægge ved mekaniseret drift.


Fire.Drivvandingsrør er egnet til markafgrøder, drivhusgrøntsager og frugttræer og så videre.


5.Driv kunstvandingsrør anvender nye materialer, høj styrke, korrosionsbestandighed og anti-ældning.


6.Drivvandingsrør kan anvendes med vand og kunstgødning, forbedre gødningens udnyttelsesgrad, spare arbejde og gødning.


7.Resultaterne viser, at drivhuseffekten er mere end 85%, energibesparelsen er mere end 65%, og udbyttet øges med mere end 30%.


(2)     Karakteristika af drypvandingsrør:


1.Den indre cylindriske drypvandingsrøremitter er en engangsstøbning med en bred og lang gennemstrømningskanal, med filtervindue, stærk antitilstopning.


2.Vandgennemstrømningen af det indre cylindriske drypvandingsrør er fuld turbulent strøm, ensartetheden af vandafløbet er god, emitteren svejses direkte på indervæggen af drypvandingsrøret, trykket og tabet af hoved er lille, og vandingspræcisionen er høj.


3.Forskellige specifikationer for drypvandingsrør er egnede til forskellige vandingsforhold og kan opfylde forskellige kunders behov.


Fire.Det indre cylindriske drypvandingsrør har fordelene ved lav pris, pålidelig kvalitet, god vandingseffekt, bekvem installation, transport og anvendelse.Det er et økonomisk kunstvandingsprodukt til vandbesparelse, som er meget velegnet til udvikling af et præcist landbrug.


() 3)   Anvendelse af drypvandingsrør

1.Drivvandingsrør anvendes i vid udstrækning i drivhuse, drivhuse, markafgrøder, is ær til grøntsager, frugter, blomster, planteskole, havebrug og andre økonomiske afgrøder.


2.Drivvandingsrør er meget velegnet til kunstvanding af drivhuse, markafgrøder og havefrugttræer i områder hvor der er hvede- og eksport101; vandressourcer og arbejdskraft er knappe.


(4)   ,   Model og specifikation for dryppevandingsrør


Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd. producerer et dryp-vandingsrør med en diameter af 16mm.Der er mange modeller af vægtykkelse og emitterafstand, så prisen på forskellig diameter, vægtykkelse og emitterafstand er også forskellig.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top