Etnærmere kig på CNC -bearbejdningsproduktion

Udgivelses dato:2023-03-26

additive Manufacturing eller AM er blevet en af ​​Hallmark Digital Manufacturing Methods for Aerospace OEMs. Den godenyhed er, at luftfartssektoren er i en stabil og unik position og ønsker at udnytte den bedste AM har at tilbyde. Når alt kommer til alt understøtter additivfremstilling komponenter, der er vanskelige at skaffe og fremstille.

YOU er muligvis ikke opmærksom på det, men luftfart og luftfart er to grundlæggende industrier til additivfremstilling. I 2022 foretrækker de fleste organisationer i luftfartssektoren at vælge smidige måder at købe, udvikle og bygge unikke produkter. Med hensyn til dele har additivfremstilling gjort det muligt at imødekomme den høje efterspørgsel i luftfartsindustrien.


aerospace dele Fremstilling: Væsentlige brugte teknologier

While der Er mange teknologier, der kan producere rumfartskomponenter, er CNC -bearbejdning blevet GO-to -valget, især ved bearbejdning af store rumfartsdele.

here ernogle af de skærefremstillingsfremstillingsteknologier, der bruges til luftfartskomponenter og processer:-

cnc schweizisk præcision

for små og komplekse dele, brugen af ​​den schweiziske CNC -præcisionsmaskine er uvurderlig. Uanset om du vil have dyb boring, spaltning, hobbing eller gevind, kan du oprette en dedikeret og centraliseret opsætning på CNC schweizisk præcision ved at rotere hver del på syv forskellige akser. Det er den bedste måde at håndtere flere fremstillingsprocesser på samme tid på.

5axis cnc bearbejdning-

with en 5

axis cnc maskine, du kan gengive geometrisk komplekse former. En af frynsegoder ved at bruge en 5-axis CNC -maskine er, at den forenkler denne hele proces til at producere komponenter. Uanset om det er sammensat plast eller faste metaller, sparer en 5-axis CNC -maskine tid og ressourcer til at fremstille rumfartsdele.- 

cnc drejemaskine

cnc drejning eller “lath” maskine giver producenterne mulighed for at blive perfekte Rotationssymmetri til fremstilling af rumfartskomponenter. Ved hjælp af en 5

axes CNC -drejemaskine, der kan rotere i den lodrette og vandrette retning, kan du producere præcise og høje quality -komponenter.--


cnc bearbejdning og rumfartsdele Fremstilling: Tilslutning af dem Prikker!aught cnc aerospace dele bearbejdning henvender sig til flere industriers behov, det er fortsat en integreret del i luftfartsindustrien. CNC -maskiner har magten til at optimere fremstillingsprocessen og udskære menneskelige fejl helt. Tænk på at bruge CNC -maskiner som en måde at digitalisere hele processen til fremstilling af luftfartskomponenter.

For forekomst,når det kommer til holdbarhed og skalerbarhed, har CNC -bearbejdning af luftfartsdele en betydelig fordel i forhold til 3D -udskrivning af luftfartsdele. Når processen bliver edb, er der ikke plads til utilsigtede fejl i hele fremstillingsprocessen.


importance af materialer til luftfartsfremstillingsfremstillingsdelefra aluminium til titan, Forskellige materiale gengiver forskellige funktioner og tjener i sidste ende et unikt formål. Når det kommer til fremstilling af rumfartsdele, skal du tage højde for flere faktorer for at vælge det \"rigtige\" materiale.

of kursus, omkostningerne ved materiale kan begrænse eller åbnenye muligheder for at fremstille rumfartsdele. Du vælger titanium, aluminium, inkinel, flydende silikone, rustfrit stål eller gummi, du skal overveje vægt, holdbarhed, styrke, korrosion og varmemodstand.

here er de mest anvendte typer materialer i rumfart: 

titanium legering

titanium legering har en balance mellem styrke og vægt, tilbyder premium ydeevne i ekstreme temperaturer og sikrer korrosionsbestandighed. I luftfartssektoren er Titanium -legering blevet et goto -materiale til at gøre en fejlfri produktion. Fra kommerciel Airbus A380 til militære fly, såsom F

22, er brugen af ​​titanium en Hallmark -standard for rumfartskomponenter.

--aluminum legering

aluminum legering er en let og kraftig metal, der bruges i moderne \DAY AEROSPACE -bearbejdning. Faktisk er brugen af ​​aluminium før selv titanium. Aluminiumsmateriale danner en glidet oxidbelægning, der gør det meget modstandsdygtigt over for korrosion. 7075 er den almindelige aluminiumslegering, der bruges i luftfartsbearbejdning. Da aluminium er mere dannet end titanium, er det mere ideelt til CNC -bearbejdning.

-inconel superlegoy-

we tilbyder en rækkenikkel- og krom -superlegeringer, der bruges som Inconel. Disse klassificerede superlegeringsmaterialer har en række anvendelsessager fra en jetmotor til en højpresset kompressor. Du kan også finde dette materiale i kanalsystemer, motorudstødningsopløsninger og turbineblade.

engineering plastik

-

aerospace bearbejdning bruger også ydeevne

baseret plast som polycarbonat og ultem. Disse materialer er udviklet og anvendt anderledes end aluminium og titanium. En af fordelene ved at bruge konstrueret plast er, at de er markant lette end metaller. Men disse typer materialer tjener ikke som et alternativ til metallegeringer.men påvirkningsmodstanden, kemisk modstand og tætning af plastmaterialer er godtaware i luftfartsindustrien.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top