5 ting, din leverandør vil ikke fortælle dig om dryp tape produkt viden?

Udgivelses dato:2021-06-28

FSYDRIP Vandbesparende Technology Co, Ltd


Hello alle, jeg i dag' d. Ligesom at præsentere dig produktet drip kunstvanding tape, som vi ofte bruger

1.jpg


Because Drip irrigation tape er billigt ognemt at installere, det er blevet den mest landmand' s første valg. Men kender du fordelene og ulemperne ved Drip Irrigation Tape? Og hvordan du vælger den drypvanding bånd egnet til dig korrekt, i dag vil vi forklare i detaljer sammensætningen, fordele og ulemper ved drypvanding tape og dens anvendelse omfang.


  1. Raw materialer    

    Drip kunstvanding tape er ekstruderede PE polyethylen partikler, PE polyethylen partikler (i det følgende benævnt PE partikler) er opdelt inye materialer og genbrugte materials.How kan vi Bestem, om de produkter, vi modtager, er lavet afnye materialer eller genanvendte materialer? Der er flere metoder:

     a. Glans  

    Den overflade af dennye drypvanding tape er glat og sort, mens overfladen af ​​den opsamlede drypvanding tape er hvidt og ujævn.

     

    2_副本.jpg


     b. FOSTSIENCE  

    The DRIP IRRIGATION TAPE LOT AF NYE MATERIALER ER LETT AT STRATION og ikke let at bryde. Tværtimod vil drypvanding bånd af genbrugsmaterialer bryde, så snart den trækkes, og det har ingen toughness.However, er de fleste drypvanding bånd på markedet lavet ved at blande genanvendt PE partikler ognye PE partikler i forhold.

    4_副本.jpg


     2. Produktionsprocessen  

    -70% af genvundne PE partikler og 30% af denye PE partikler blandes proportionalt, tørret ved en maskine, opløst og extruded.The bygget-i patch emitter er injektion støbt afnye PE-partikler, og derefter varmt trykket til at danne det byggede

    in DRIP-vandingstape.


    3.tadvantages og ulemper

    Advantages:


    a. Emitteren er indbygget, hvilket er praktisk at lægge og sparer installationstid

    -b. Denne emitter er forsynet med et ultra-long filt vindue, så anti

    blockage ydeevnen er god

    C. Denne afstand mellem emitteren er fleksibelt justeret, og applikationsområdet er bredet. Let ognemt transportatione

    d.Cheap pris


    Disadvantages:. Kort levetid


    3_副本.jpg


     4.Product Parameters  

    /Den tykkelse med drypvanding tape er generelt 0,2 mm, 0,3 mm og 0,4 mm; Længden af ​​hver rulle er 1 km eller 2 km; Emitterafstanden er 15 cm, 20 cm og 30 cm; Flow 1,38 L/H, 2 L/H, 4 L H.  

    /Den mest almindeligt anvendte produkter er produkter med en tykkelse på 0,2 mm, en afstand på 20 cm, en strømningshastighed på 2 L/h og en længde på 2000m roll. Selvfølgelig, hvis de afgrøder du vokser er speciel, kan du også vælge at tilpasse emitterafstanden og tykkelsen. (Fengshengyuan Water Saving giver tilpassede tjenester)  

    -The servicelivet for dryp irrigation bælter er generelt et år. Da servicelivet for DRIP-vandingsbælter varierer med miljøet, temperatur og vandkvalitet på hvert sted, efter langvarig brug, kan individuelle emittere være blokeret, ellernogle produkter kan blive beskadiget og lækker. Derfor vil de fleste mennesker erstatte dem efter et par måneder eller et års brug.


    5.Application Anvendelsesområde   

    På grund til dets lav pris,nem montage og ensartet udledning vand, er drypvanding tape anvendes generelt til korte-term plantning steder såsom vegetabilsk plantning, blomst planteskoler, haver, etc. Hvis du har brug for en længere levetid, jeg foreslår, at du bruger drypvanding rør.


    TIPS til installation:. opmærksomme på den opadgående vand afløb under æglæggende at undgå blokering

    微信图片_20210416212020_副本.jpg



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top